Lifestyle

Om koffie en thee op passende wijze te beleven – tijdens een heerlijk rustmoment
‘s avonds of overdag – heb je uiteraard de juiste middelen nodig om ze te zetten. Ook daarin hebben we volop keuze. De sfeer van het genieten wordt immers door kleine maar uiterst belangrijke details bepaald. We hebben alles in huis voor de ‘gewone’ koffiedrinker, de meer ‘geavanceerde’ koffieliefhebber en zelfs de professionele barista. Inclusief alle lifestyle- en reinigingsproducten die daarbij verwachten mag.

Zo hebben we een gevarieerde collectie van thee- en koffiepotten, maar ook een hele lijn van thee- en handdoeken, zout- en pepervaatjes en aardewerk. Elk onderdeel is op de een of andere wijze gerelateerd aan koffie en thee. En heeft soms een link die nét dat kleine beetje extra.

Tot de toonaangevende merken die we voeren, behoren onder meer het welbekende Bunzlau met prachtig Pools aardewerk (exclusief voor Sittard!), de mooie theeaccessoires van Bredemeijer en topmerk Alfi met een grote variatie in koffiekannen. Maar ook Zusss met prachtige lifestyle-accessoires en kleding heeft een vast plekje verworven in onze collectie. Kortom, we hebben volop keuze in huis waardoor u zelf de juiste sfeer thuis kunt maken!